Lieve vrijwilligers,

Omdat we zelf niet kunnen wachten tot alles rond is om de handen uit de mouwen te steken, hebben we een activiteit georganiseerd: op dinsdag 27 april, koningsdag, gaan we bloembedden omspitten en inzaaien, zodat hopelijk een paar weken later mooie bloemen ons toekomstige buurtpark sieren.
We willen twee bloemperken klaarmaken: een bij de boom en het insectenhotel, en een aan de kant van de Molenweg, zodat de bloemen (en ons park) voor alle fietsers en wandelaars goed zichtbaar zijn.
Rondom de bloemperken willen we dikke takken en stukken stam van de omgevallen populieren neerleggen, zodat het voor de gemeentelijke maaidienst duidelijk is waar ze niet moeten maaien.
Als je met ons mee wil doen: heel graag, we verheugen ons op jullie!
We starten om 10 uur en zien wel wanneer we er genoeg van hebben.
We hebben nog geen beschikking over gereedschap, dus het is handig als iedereen wat meebrengt.Handig om mee te brengen is waarschijnlijk:


En als je voor de gezelligheid nog even wil nagenieten van het park en elkaar:

We zullen zelf iets lekkers bakken en nemen beperkt koffie en thee mee.Als je al zeker weet dat je mee wil doen, beantwoord dan even dit mailtje. Maar gewoon last minute beslissen dat je zin hebt om mee te doen is uiteraard ook mogelijk.

NB: op 29 mei is het NL-doet, de grote vrijwilligersdag. Ook dan gaan we iets doen maar daar krijgen jullie later nog bericht over.

Hartelijke groet namens het hele team.
Elzien Lochssecretaris Stichting de Groene Poort Oost