Terugblik vanuit de initiatiefgroep op twee succesvolle infodagend.d. 29 en 30 augustus. Het springkussen, de Beach vlaggen aan de ingangen maar ook de frisdrank, de heerlijke wafels en de chips van de PLUS vinden gretig aftrek. Het CNME heeft kinderen uitgenodigd om hutten te bouwen van wilgentakken en om beestjes te zoeken. Vertegenwoordigers van speeltuin Heer vertellen over de nieuwe ligging van hun speeltuin. Er heerst een ongedwongen, gezellige sfeer. We boffen enorm met het droge en zonnige weer.
Bent u ook nieuwsgierig wat de twee dagen nu feitelijk hebben opgeleverd? Zo’n 400 omwonenden tonen belangstelling en brengen een bezoekje. Een heel gevarieerd gezelschap luistert naar ons verhaal: senioren, hondenbezitters, jonge ouders met kinderen, vertegenwoordigers van de beide buurtnetwerken, de beleidsmedewerker van de gemeente. Helaas is wethouder Krabbendam er niet vanwege een te drukke agenda. 34 Vrijwilligers bieden enthousiast hun diensten aan: dit varieert van bestuurservaring tot hand- en spandiensten, zoals onder andere het aanbieden van hovenierservaring. Momenteel hebben bijna 1000 personen de petitie ondertekend!
Er zijn 153 aanmeldingen voor onze nieuwsbrief. Allerlei ideeën zijn gespuid: een ruimte voor kinderopvang, een parcours om te joggen, een crossfietsbaan, klimbomen etc. Kortom, wat ons betreft, een fantastisch resultaat van deze twee infodagen. En nu verder: Onze stichting in oprichting wordt een echte stichting. We gaan een eerste idee/activiteit verder uitwerken: namelijk een aantal bomen planten in het najaar. Hiervoor nodigen we een aantal vrijwilligers uit die kennis van zaken hebben. Buurtbewoners, namens de initiatiefgroep, dank ik jullie allen voor de belangstelling en de steun!