Jean-Pierre Sthijns

Mijn naam is Jean-Pierre Sthijns en ik ben geboren op de Akersteenweg waar ik nog steeds woon.

Een leefbare buurt waar mensen fijn kunnen wonen, elkaar kunnen treffen, elkaar kunnen ondersteunen of om samen actief te zijn in een vereniging vind ik erg belangrijk.
Buurtpark de Groene Poort Oost is een initiatief dat door vrijwilligers uit Scharn en Heer opgepakt is en om dit proberen te realiseren.

Dit buurtpark moet een ontmoetingsplek worden van en voor de buurten, een plek waar kinderen kunnen spelen en ravotten, een sportveldje een buurttuin, fruitbomen, recreatiemogelijkheden voor jong en oud en heel veel groen. Kortom; dit buurtpark levert een grote bijdrage aan de leefbaarheid en verbinding tussen de beide buurten Scharn en
Heer, daarom dat ik mijn bijdrage hieraan wil leveren en mij hiervoor inzet.

Jean-Piere