Simone Jaarsma

Ik woon met Rob van Acker sinds 2009 met veel plezier in de Meidoorn. Ik hoorde van Rob dat er mogelijk een P&R zou komen op de voormalige voetbalvelden. We vonden het allebei belangrijk om te proberen een al eerder geopperd plan voor een buurtpark op deze locatie opnieuw te activeren. Dat er met een heel klein duwtje een leuke, actieve groep ontstaan is en het buurtpark een realiteit lijkt te wordt, is fantastisch. Het is meer dan ik had durven dromen toen we begonnen. 

Behalve lid van de initiatiefgroep, inmiddels omgedoopt tot kernteam, ben ik ook actief in de PR-groep waar de website, de Facebook-pagina, Instagram en de nieuwsbrief onder valt. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet maar zou je dat graag willen dan kan je opgeven middels deze link.

Ik hoop dat jullie de nieuwsbrief met plezier lezen en informatief vinden. Met alleen de nieuwsbrief, mis je misschien af en toe iets. Daarom nodig ik jullie uit om regelmatig op de website te kijken; daar staat onder andere de actuele activiteitenagenda. En heb je Facebook of Instagram, dan kun je Groene Poort Oost ook daar volgen.

 

Simone Jaarsma